Ett lys, ett gårdsrom og ett dobbeltrom, gårdslamper kan skape en romantisk atmosfære for deg

Gårdsplassen er vårt varme og komfortable habitat.Rollen til gårdslys på gårdsplassen er ikke bare belysning, men også en kunst.Interessante og unike gårdslys dekorerer gårdsplassen, selv om det ikke er WIFI, kan folk bli lenge, bare fordi atmosfæren er berusende.

9cea8f9c0bcaf887

Det er mange stiler av hagelys, bare du kan ikke tenke på dem, og ingen håndverkere kan ikke lage dem.Hvis du ønsker at hagebelysningen skal være mer særpreget, kan du selvfølgelig bruke lyslister, gallerilys, bassengspotter, skyggevegglys, lysskisser osv. for å sette i gang stemningen.Så lenge du kan bruke disse lysdekorasjonene på en dyktig måte, blir effekten vakrere og varmere enn du tror.

a243fa1978ba1eb98211af1a3433c7ed

Samlokaliseringen mellom lampen og lampen, koordineringen mellom lampen og miljøet, er veldig spesielt.Hagelys er generelt egnet for varme lyskilder, slik at lyset blir mykere og vil få folk til å føle seg vel.Lyskilder som er for kalde egner seg ikke for gårdsrom, med mindre det trengs sterk belysning i gårdsplassene for å bruke kalde lyskilder.

 

Gårdslampen er en meget særegen kunstnerisk lampe, og den er et av de uunnværlige elementene i gårdsplassens landskapsdesign.Den har ikke bare en viss lysfunksjon, men har også en relativt høy dekorativ effekt.I gårdsplassen landskapsdesign inntar den en relativt høy posisjon.Tro at vi alle liker livet til en lampe, en gårdsplass og en dobbel, gårdslampen kan gi deg den romantikken du ønsker!

 


Innleggstid: 04-november 2021