Om fordelene med led solcellegatelys

LEDsolcellegatelysbruke solcelleceller for å gi strøm.Som en grønn og miljøvennlig ny energi er solenergi "uuttømmelig og uuttømmelig".Den fullstendige anvendelsen avsolenergiressurser er av positiv betydning for å lindre panikken til konvensjonelle energikilder.

Installasjonen av ledet solcellegatelys er enkel og praktisk.Det trenger ikke å gjøre mye grunnleggende ingeniørarbeid som å legge kabler som vanliggatelys.Den trenger bare en base for å fikse den, og alle linjene og kontrolldelene er plassert i lysrammen for å danne en helhet.

31,7 (1)

Drifts- og vedlikeholdskostnadene vedled solcellegatelyser lav.Driften av hele systemet styres automatisk, uten menneskelig innblanding, og det påløper nesten ingen vedlikeholdskostnader.

Kvaliteten på solenergi gatelyskilde:

LED er en kald lyskilde, og sammenlignet med glødelamper kan strømsparingseffektiviteten nå mer enn 90%.Under samme lysstyrke er strømforbruket bare 1/10 av vanlige glødelamper, 1/3 av lysrør og 1/2 av lavspente energisparende lamper.LED-lyskilde er anerkjent som en passende lyskilde for solenergisystemer.LED-en har en presis kontrollform.LED-lampen fungerer i denne formen, noe som reduserer varmeutviklingen til LED-lampen betydelig og effektivt løser problemet med døde perler og lysnedbrytning av LED-lampen.

31,7 (2)

Solcellemodul:

Vanligvis,krystallinskDet brukes silisiumsolcellemoduler som har god svak lysresponsytelse og må overholde IEC61215 og elektrisk vedlikeholdsnivå II-spesifikasjoner.Anti-refleksjonsfilm og høygjennomsiktig glass øker energien som genereres kraftig;4-6 hull åpnes på rammen, som er enkel å installere på alle systemstrukturer;standard MC-kontakter og 1 m lange kabler følger med;det er 3 i spleiseboksdiodene, noe som reduserer systemets strømtap fra komponentskyggelegging betraktelig.

31,7 (3)

Batteriteknologi:

Desolenergi belysningmarkedet blir mer og mer modent, og mangesolcellelamperegnet for lysscenarier har dukket opp etter hvert som tiden krever.Lignendeplenlamper, nedgravde lamper, kinesiske lamper og landskapslamper har alle et sted for solenergi.

Tidligere ødela leggingslinjene for grønn plen ofte den opprinnelige utformingen og jordoverflatestrukturen, og nedgravning av linjen var et stort problem.Når solcellelamper presenteres, løses alle vanskeligheter enkelt.Egenskapene til solenergi, som er grønne og miljøvennlige og fri for nedgravde ledninger, har blitt et høydepunkt i den grønne transformasjonen i mange lokalsamfunn.

31,7 (3) 31,7 (4)

Solar plen lyshar ulike stiler og er ekstremt tungvinte å installere.De kan brukes normalt bare ved å sette inn jordstenger i det åpne rommet, og vente på at natten skal komme og innlede en annen daggry.

31,7 (5)

Det er ikke vanskelig å se detsolenergiprodukterhar vært mye brukt i våre liv, ogsolenergi belysningmarkedet har blitt modent.Samtidig er solcellegatelys også grønne og energibesparende produkter, og er miljøvennlige produkter som svarer på den nasjonale oppfordringen.For tiden øker markedsandelen for solcellegatelys år for år, og nye energikilder ledet av solenergi oppfyller gradvis behovene til det nye markedet.For å fullstendig erstatte markedskretslysene i fremtiden, må LED-solgatelys forbedres fra sentertilbehøret (batteri, lyskilde,solcellepaneler), introduksjonen av estetisk design og forbedring av mer intelligente teknologiapplikasjoner, har mange produsenter deltatt innen teknologisk forskning og utvikling, og prøvde å presse solcellelamper til toppen av markedet.

31,7 (6)

LED-solgatelyset bruker bly-syre vedlikeholdsfritt eller gelbatteri, som har egenskapene til liten størrelse, lav vekt, lav selvutladning, mindre vedlikehold, lang levetid, praktisk bruk, ingen korrosjon for miljøet, ingen forurensning, etc. Sammenlignet med tradisjonelle bly-syre batterier, har åpenbare fordeler i bruk, vedlikehold og administrasjon.

31,7 (7)


Innleggstid: 17. mars 2022